Religion is like a penis

Hedningsamfunnet holdt sist uke på å spre blasfemiske utsagnFacebook (og andre tok etter). Ingenting nytt der. Jeg vil gjerne sende den videre med en liten notis; Den er usmakelig, useriøs, og inneholder penishumor. Og det er nok det jeg liker med den. Se under:

Religion is like a penis. It's fine to have one. It's fine to be proud of it. But please don't whip it out in public and start waving it around. And PLEASE don't try to shove it down my childrens's throats.
Religion is like a penis.

Og tekstversjon:

Religion is like a penis.
It’s fine to have one.
It’s fine to be proud of it.
But please don’t whip it out in public and start waving it around.
So PLEASE don’t try to shove it down my childrens’s throats.

Når det er vist, ledd litt av for noen, og fornærmet noen andre; Nei, jeg mener ikke helt dette. Men det er så nærme at det fortjener å bli brukt!

Reddit har visst noe på gang her også.